Русия пак отвори голямата паст

Руснаците са много злокачествен народ – не всички де, но повечето, или поне активната част.

„Демократично“ си избират негодници, които само търсят кого да мачкат, за да си напомпат още повече „демократичния“ рейтинг. Щом руската икономика се отлепи от дъното достатъчно, за да осигури въоръжение и храна (в този ред), Русия напада някой съсед, за да заграби земята му. Много обичат да грабят земя, миличките.

През 2008 г. заграбиха земя от Грузия и им се размина. Сега на ред е Украйна, защото там народът излезе на улицата като нас през 1997-ма година и свали проруското „демократично избрано“ правителство. Лоши хора! Пада им се Русия да окупира и завземе Крим. Пък може и още украински земи да налапа, що са дни, пред нас са.

Едно време (разбирай преди 1989-та) имаше вицове, че руснаците са спокойни за границата си само ако (1) тя се разширява постоянно и (2) и от двете й страни има руски войски. Една от ужасяващите особености на Русия е, че старите вицове за нея никога не губят актуалност. Пуснете който и да е руски канал или сайт и ще чуете хора с промити мозъци, които говорят за „фашисти“ и всички други клишета на сталинската пропаганда от 40-те години на ХХ век. Хора, които сякаш живеят във виртуален свят – или самите те са виртуални.

Оставете, ами и по нашите канали и форуми е пълно с промити мозъци, които като че ли са на ведомост при Путин! Чудя се откъде извират и дали, като тъй искрено обичат Русия и обясняват колко била прекрасна, съветват децата си да емигрират там.

Последното може и да е излишно. Както Путин се пъчи, че ще защитава с всички средства „руски-говорещите“ – някой да е правил статистика колко „руски-говорещи“ са си купили имоти и са се заселили у нас? Гледай Крим, мисли за Варна!

3 коментара to “Русия пак отвори голямата паст”

  1. Tereza Says:

    четейки коментарите в интернет, ще стигна до извода, че Южна България ще бъде превзета от Турция, а Северна от Русия.

  2. Dundaky Says:

    Сори, но предходният коментар е неточен. При условието на настоящите управляващи, двете части на България няма да бъдат превзети, а ще бъдат подарени на споменатите две братски страни. Е, срещу участие в колониалната администрация на ниво Паша/Губернатор съответно на Източна Румелия/Задунайская губерния.

  3. Защо руснаците са мнозинство в Крим | Моето ъгълче Says:

    […] неотдавна Русия нагло заграби Крим, ни проглушиха ушите как етническите руснаци били […]

Вашият коментар