Лицето на Русия

Това е град Маринка, Донецка област, Украйна. Ръководителят на офиса на украинския президент Андрей Ермак, качил снимката, пояснява: „Маринка. Няма я вече. Така изглеждат последиците от дейността на терористична Русия – почти като „Ислямска държава“. „Руският свят“ – преди него Маринка живееше и процъфтяваше…

Това е истинското лице на Русия. Лице на горгона.

6 коментара to “Лицето на Русия”

 1. immitev Says:

  Така е.

  А хубаво е да си припомняме и отношението на ББ към Сатрапа начело на Горгоната – https://fb.watch/jqoyhVm73Q/

  • mayamarkov Says:

   А също и кой подкрепи Румен Радев, слуга на Горгоната, да стане президент и самодържец на България. Някои от тези „евро-атлантици“, които го подкрепиха, впрочем бяха доведени за ръчичка от него и настанени върху главите ни в нарушение на Конституцията, така че се очакваше да го подкрепят. След като изпълниха задачата си да осигурят втори мандат на президента путинофил, те преминаха към следващата задача – да се грижат България да няма редовно правителство, за да управлява еднолично путинофилът. Засега я изпълняват много успешно и по всичко личи, че това ще продължи.

   • immitev Says:

    За това ли Радев ги трича така настойчиво ПП, откакто спряха отношения с Газпром? И ги нарича шарлатани? А за Бойко, пък и за ДПС, нищо вече не казва вече толкова време. Радев много се надяваше, че ще има послушни изпълнители в лицето на Кирил и Асен, ама все пак това са хора свободолюбиви и образовани на запад, та не могат да козируват на един зелен чорап.

    P.S. Ще чакам и коментар за любимата на ГЕРБ и ДПС прокуратура, която толкова време покрива руските атентати върху военната ни промишленост https://www.youtube.com/watch?v=HUk73LoVdk4 . Интересно как ще го извъртите този път, че ПП и ДБ да са виновни 🙂

   • mayamarkov Says:

    „Това са хора свободолюбиви и образовани на запад, та не могат да козируват на един зелен чорап.“
    Много успешно му козируваха, инак нямаше да ги има в българската политика. Той ги доведе, а те го подкрепяха и го наричаха „моя президент“ – по време, когато всеки, който не е пълен идиот, виждаше, че Радев е фен и слуга на Путин.
    Вие много цените факта, че след като използваха Радев да получат властта, за която ламтят, и му дадоха всичко, което му трябваше, Кирил Петков и сие се обърнаха като фурнаджийски лопати. Но да не забравяме, че който е предал веднъж, винаги може да предаде отново. Това са хора без съвест и морал.
    А прокуратурата ни си има недостатъци и грехове, но не виждам как те ще се оправят, като Гешев бъде заменен с пещерния комунист Бойко Рашков.

   • immitev Says:

    Като латерна си повтаряте опорките на ГЕРБ, които са толкова далече от реалността…

    Тази глупост, че ПП и ДБ иска да замени Гешев с Рашков показва живот в някакъв паралелен свят на нискокачествена ГЕРБ пропаганда. Рашков беше кандидат за КПКОНПИ на ПП – основно защото като млада партия нямат много кадри в този сектор. Слушайте Христо Иванов в скорошни интервю с ИПВ, за да не се излагате с глупави безпочвени твърдения за правосъдната реформа.

    Кирил и Асен никога не са козирували на Радев – той просто им даде свобода и ги използва няколко месеца, да покаже колко е по-готин от Борисов. А в този период Радев толкова добре го играеше, че е по-скоро демократ, че дори Байдън се върза на двуличната му игра. Но започна войната, маските паднаха и Кирил и Асен застанаха на страната на ЕС, а Радев се разкри като хибридчия и газпром-зависим.

    Та, Радев се оказа, че играе дълга игра. Но от доста време само ПП и ДБ го критикуват остро. Евроатлантикът Бойко не дава лоша дума да се продума за Радев, БСП, Възраждане – те си били такива… И по цял ден хвърля кал върху ПП и ДБ, защото осъзнава, че изглежда жалък на фона на образовани и способни хора със западен начин на мислене.

   • immitev Says:

    А да не пропусна това за „Това са хора без съвест и морал.“ . Ако за вас тези неща имаха значения, нямаше да пропагандирате за Борисов и шайката му, нали така.

    Ако наистина тези категории са ви ценност, бихте подкрепяли ДБ, които са най-праволинейни и най-внимателни във всичките си думи и действия.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: