Разказ на майка на дете с увреждане

Преди два месеца получих забележителен коментар, който реших, че заслужава достойно място. Помествам го по-долу без редакция, освен че махнах някои хубави думи по мой адрес.

 

„Пиша (за информация на талибаните) от позицията на майка на дете с доста сериозни увреждания. 100% инвалидност.

Разбира се, в началото на заболяването нищо не беше ясно. Минахме през ВСИЧКИ видове лечения. Най-тежко от всичко беше пътешествието ни през алтернативната медицина, до която все пак опряхме, въпреки че сме далеч то този начин на мислене. Просто защото бяхме длъжни да опитаме всичко и защото някои от тези „лечения“ ни бяха препоръчвани от лекари в болници. Дори доценти.
Все пак, няма родител който в един момент да не се подаде на тази лудост, която го залива от всякъде с обещания и няма човек, който спокойно да понася дълго време укорителните погледи от всички страни „ама, вие сте големи магарета и затова детето няма да оздравее, ХА!“

Да, беше ни обяснено, че заболяването най-вероятно е причинено от ваксина. Въобще няма да се впускам в разкази как стана така, че в разговор с една от най-добрите немски лаборатории в един момент се почуствах като ПЪЛЕН идиот. Хората бяха безкрайно любезни и търпеливи. Но между думите им просто се чуваше „госпожо, това са пълни глупости“.
В този момент изтрезнях.

Това, както и думите „не, няма надежда, съжалявам“ на една много смела невроложка спаси нервите, здравето, живота ни.
Нашия и този на здравото ни дете.“

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: