Евроизборите: Да мислим за Украйна!

На изборите за Европарламент на 25-ти моята доминанта ще бъде Украйна. Сегашните управляващи със своето слагачество пред агресора Путин покриват България с позор, сравним с позора от участието ни с танкове в смазването на Пражката пролет през 1968 г. Не бива да търпим това повече. Трябва да отидем на изборите и да кажем ясно „не“. Освен това същите политически сили, които имат по-цивилизован подход към Украйна, са по-полезни и за България.

Съветвам ви да гласувате за ГЕРБ или Реформаторския блок. Реформаторският блок обещава по-добра политика, но не е сигурно, че ще вземе мандат. ГЕРБ със сигурност ще вземе, но е тревожно, че продължава да подкрепя „Южен поток“. Не мога да преценя дали тази подкрепа е искрена или е изцяло с вътрешно-пропагандни цели, опит да се привлекат гласовете на някои червенотиквеници. Надявам се да е второто, но като че ли е по-вероятно да е първото.

Има ли нужда да обяснявам защо не трябва да се гласува за руските пети колони БСП и „Атака“, за техния партньор ДПС, който скоро ще изуми евродепутатите, пращайки в редовете им Делян Пеевски, или за нечистия клоун Бареков? Смятам, че това е ясно за всеки що-годе мислещ човек. Гласовете за посочените политически сили ще осигурят преброяване на немислещите в България и обяснение защо страната продължава да стои затънала в блатото.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: