Хвала на хората от Военно-историческия музей

Днес с баща ми и децата посетихме Военно-историческия музей. Всичко бе чудесно, докато си затръгвахме и баща ми установи, че му няма портфейла. А там освен парите стои и личната му карта, напук на всички правила. Върнахме се, попитахме служителите виждали ли са или някой донасял ли им е еди-какъв си портфейл, после обходихме отново всички места, откъдето бяхме минали, но всуе. Оставихме за всеки случай телефона на баща ми и се прибрахме с празни ръце.

Два часа по-късно отидох при баща си, за да вървим заедно в районното да съобщим за загубената лична карта. (Не исках да го оставям сам да попълва формуляри и да пише обяснения, понеже лошо чува и практически не вижда.) Но малко преди да пристигна, му се обадили от музея, че са намерили портфейла. Така вместо в полицията отидохме с голямо облекчение в музея. Оказа се, че един от служителите е открил портфейла на двора близо до самолетите. Там бяхме правили снимки и явно при ваденето на фотоапарата портфейлът е изпаднал от чантата.

Ето защо казвам голямо „Благодаря!“ на хората от Военно-историческия музей – и ви го препоръчвам.

2 коментара to “Хвала на хората от Военно-историческия музей”

  1. Георгиева Says:

    Чудесно изживяване, наистина! Подобно имах и аз преди няколко месеца с една банка, но… в чужбина, където живея. Всъщност благодарение точно на такива примери и хора от България се сетих, че трябва да опитам да си намеря парите и… успях!
    Подсещате ме като се върна да посетя и този музей, който предлага и прекрасен парк. Живея съвсем близо до ВАкадемия, ама пусто все се сещам като минавам оттам.

    Бих искала да Ви задам и един по-личен въпрос, но не ми се ще да бъде „на яве“. Има ли как да Ви го задам +на четири очи+

    Приятен ден Ви желая.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: