„Салон на отхвърлените“

Всеки автор на блог има свое отношение към коментарите – от недопускане на каквито и да е коментари до публикуване без модерация на всякакви излияния освен най-откровения спам. Лично аз, освен че задържам за модерация коментарите, чиито автори пишат за пръв път в този блог, отрязвам достъпа на някои коментатори, чиито мнения и/или стил на изразяване според мен не допринасят за плодотворната обмяна на мисли. Някой може да е на друго мнение, но аз смятам така, а в моя блог важат моите правила :-).

Все пак, за да знаете кой е бил лишен от привилегията за свободно изразяване тук и да можете да се запознаете с него другаде, в този пост като в своего рода „Салон на отхвърлените“ давам линкове към страниците на хора, които съм отрязала от коментиране:

Графът

Любомир Сирков

5 коментара to “„Салон на отхвърлените“”

 1. Longanlon Says:

  хаха графът пък защо

 2. Eneya Says:

  Може ли да споделиш защо си отрязала Сирков?
  Понеже напоследък ярко се изявява при мен и започва да ми лази по неервирв и ми е интересно, дали заради същите причини 🙂

 3. mayamarkov Says:

  Това стана след дискусия към поста на Лид „Още един от моите страхове“:
  http://lydblog.wordpress.com/2011/06/06/strah/
  Беше дълга дискусия и далеч преди средата й аз написах:
  „Г-н Сирков… Докато Енея и Лид са истински феминистки, аз съм феминистка само когато ми изнася. А когато не ми изнася, съм старомодна дамичка. Смятам, че мъжете трябва да бъдат галантни с жените, да им носят тежките куфари и да ги пускат първи в спасителните лодки. По тази причина намирам, че в настоящата поредица коментари Вие проявихте обноски, недопустими дори на борда на контрабандистки кораб. Ако не се извините за това, което написахте, аз обещавам занапред да не пускам никакви Ваши коментари в своя блог, дори да са много смислени и прилични – просто защото идват от Вас.“
  Господинът се направи, че не разбира за какво става дума, аз му поясних, той продължи в същия дух и аз взех решението си.

 4. Eneya Says:

  Хм, разбирам те. 🙂
  Хех, мерси все пак. 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: